|
|
|
||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Atlantis Sohbet Kanalı
> Genel Kanal
[Arşiv]
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Lütfen Dinleyin ( Muhteşem İlahi )
[Linkleri Yanlızca üyelerimiz Görebilir Üye Olmak İçin Tıklayın...]
''Altın ne oluyor, can ne oluyor, inci, mercan da nedir bir sevgiye harcanmadıktan, bir sevgiliye feda edilmedikten sonra'' arkadaşlar; konulara teşekkür, eline sağlık, güzel olmuş v.s. gibi kısa cevaplar yazmak yerine "teşekkür butonu"na basmayı tercih edelim! www.losev.org.tr
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
eline sağlık
![]()
![]() Channeling The Power Of Souls Into A New God!!.. Sevdinmii Ben Artık Tanrıdan Çok Uzaktayım Gözyaşım gibi tadını alırım.Günahlarımın tuzu vardır. O tuzun kuruttuğu inançlarım Tanrısı susmalarda Dünyada akla değer veren yok madem, Aklı az olanın parası çok madem, Getir şu şarabı, alın aklımızı: Belki böyle beğenir bizi el alem! Ö.hayyam Bu dünyaya kendi isteğimle gelmedim ben; Şaşkınlıktan başka şeyim artmadı yaşarken. Kendi isteğimle de gidiyor değilim şimdi, Niye geldik kaldık, niye gidiyoruz bilmeden. Ö.hayyam |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dinleyin , lütfen , muhteşem , İlahi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|