|
|
|
||||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arcade | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sohbet & Geyik Sitede ki Arkadaşlarla Sohbet Konuları Acarak Sohbet Etmek İçin Burdan... |
Atlantis Sohbet Kanalı
> Genel Kanal
[Arşiv]
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Bulunduğu yer: Fırtına nereye atsa beni, elbet vardır orda yaşanacak bir yer
Rep Puanı : 405
Rep Derecesi :
|
Facebook Yine Değişti.
Facebook yine scriptlerini değiştiriverdi. Fakat toplu bir değişme olmadı. Şöyle bir durum var. Benim arkadaş listemdekilerin facebook'u hala eskisi gibi. Kısa zamanda herkez bu arayüze geçmiş olacak.
Sevdiğim yenilikler: * Arkadaş listesi, Bildirimler ve mesajlar için kısayol verilmiş. (facebook logosunun yanındaki 3 simge) * Bildiğimiz kısayol çubuğundakiler sol tarafa alınmış. Bence daha kullanışlı. * Arama bölümü daha iyi bir yere yerleştirilmiş. * Sol taraftaki kısayolları her sayfada göremeyeceğiz artık. Fakat sohbeti yine alt tarafa koymayı unutmamışlar. * Daha anlaşılır olarak Başlıca haberler ve En yeniler olarak gruplandırılmış. * Sol üstte profilimiz görünüyor. ![]() Tabiki benim anlatmamla fazla bir şey anlamamış olabilirsiniz. Buyrun bir de facebook açıklasın size yenilikleri. [Linkleri Yanlızca üyelerimiz Görebilir Üye Olmak İçin Tıklayın...] Amaaa Facebook ne kadar uğraşırsa uğraşsın kimse Twitterı geçemezzz ![]() |
|
|
|
| ucturan Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: |
SELÇUK (02-06-2010)
|
|
|
#2 | ||||
![]() |
Cevap: Facebook Yine Değişti.
ekip biçiyorum ![]()
|
|
|
| sardav25 Kullanıcısına Bu Mesajı için Teşekkür Edenler: |
ucturan (02-06-2010)
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Bulunduğu yer: Fırtına nereye atsa beni, elbet vardır orda yaşanacak bir yer
Rep Puanı : 405
Rep Derecesi :
|
Twitter… Sosyal medyanın Facebook’tan sonraki yeni gözdesi. Henüz Türkiye’de popüler olmadı, ancak o yolda emin adımlarla ilerliyor. Yurtdışında çoktan popüler oldu bile. Örneğin ABD’de. Yazıyı yazdığımız anda bile binlerce Twitter üyesi Twitter sayfalarına yeni durum güncellemeleri gönderiyor. Yani anlayacağın micro blog. Resimlerini, Videolarını, düşüncelerini paylaşabiliceğin bir yer. Üstelik bunu 140 karakter içinde yapıyorsun
Ayrıca sitesi olan kullanıcılar bir twitter hesabı açıp güncellemelerini veya site duyurularını oraya twitliyor. Ayrıca twit atmasanız bile takip edeceğiniz o kadar ünlü var ki. Mesela [Linkleri Yanlızca üyelerimiz Görebilir Üye Olmak İçin Tıklayın...], [Linkleri Yanlızca üyelerimiz Görebilir Üye Olmak İçin Tıklayın...], [Linkleri Yanlızca üyelerimiz Görebilir Üye Olmak İçin Tıklayın...], [Linkleri Yanlızca üyelerimiz Görebilir Üye Olmak İçin Tıklayın...], [Linkleri Yanlızca üyelerimiz Görebilir Üye Olmak İçin Tıklayın...] gibi bir çok ünlü, günün her saatinde twit atıyorlar. Tabi istersen cevap gönderirsin, istersen soru sorarsın, istersen hayranlığını dile getirirsin ![]() Tabi twitter anlaşılması zor, fakat bağlanmanız kolay ayrıca facebooktaki ünlülerin hepsinin fake olduğunu biliyoruz. Twitterda onay sistemi var. eğer o ünlünün fake olmadığını anlaman için iconunu görmen yeterli.Buyrun size rehber: [Linkleri Yanlızca üyelerimiz Görebilir Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
fecibuk yok dert yok
Yazık ki akşam oldu biz yine yalnız kaldık Bir kıyısı görünmez denize daldık Bir gemiye binmişiz bulanık bir gecede ALLAH'ın denizinde ALLAH'tan uzak kaldık...Mevlana Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem, Gelenin keyfi için geçmişe asla sövemem. Biri ecdadıma saldırdı mı hatta boğarım, Boğamazsam hiç olmazsa yanımdan kovarım. Yumuşak başlı isem kim demiş uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum. Mehmet Akif Ersoy Benim en belirgin karakterim antiemperyalist olmamdır. M. Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
| biaidus23 |
|
Bu Mesaj SELÇUK tarafından silinmiştir.
|
![]() |
| Bookmarks |